Rotate to visit
the website

Bigger team, bigger space: our new studio

Year:
28.03.2018
Category:

The new office is so far the biggest change for us in this 10th anniversary year. Some weeks ago we moved to a new location in the city centre and you could already see the details on the grand opening we organised. Now, we’re excited to share all the corners of the space where “design direction” happens. The new studio was designed by the architects and interior decorators within our team, and that’s why it absolutely reflects our taste… When you get in, you can feel that this new work-space represents us 100%: black & white combinations, timeless and minimalist aesthetic.

Reflecting identity

The colour touches appear in specific locations due to the decoration elements of the studio, and on the walls where you find the poster campaign for our 10th anniversary. There are four different designs inspired by our identity, location and the course of time since 2008. Working across multiple disciplines on various projects, we required a flexible and comfortable workplace that incorporates collaborative spaces.  That’s why we designed an open plan space for our new studio, with desks big enough for team-working and a media-screening room for group meetings and client presentations.  Also the dim lighting and black as one of the main colours of the studio make our office a quiet and calm workplace. Definitely with this design we get a space that promotes creativity and team-working where we feel comfortable and proudly represented by every detail.

Related post